Bij de diensten

Zondag 1 oktober is er weer een Elvisdienst. Elvis, rockstar, maar ook iemand die erg van gospels hield, én mooie liederen heeft met inhoud. Als u dit leest is de 1e repetitieavond al achter de rug. Er is  opnieuw een enthousiast gelegenheidskoor en -band die de liedjes van Elvis weer instudeert o.l.v. Karin Heeling

Zondag 8 okt hebben we een gemeentezondag i.p.v. de startzondag. In deze dienst nemen we afscheid van Wim vd Spoel als diaken en wordt Inge Markenstein weer als ouderling verbonden aan de gemeente. Zij wordt scriba (secretaresse) van de Kerkenraad.
Er is na de dienst natuurlijk koffie met wat lekkers en een eenvoudige lunch waar u zich voor kunt opgeven. Via mail of app naar hillypopken@hotmail.com 06-11222475. Er hangt ook een lijst op het prikbord waar u/jij je naam op kunt zetten.
Na de koffie en voor de lunch is er ook de mogelijkheid om een wandeling te maken.
Rond 13.30 uur is alles afgelopen.

Zondag 22 okt is de zondag van het Werelddiaconaat. (Indonesië, Wereldvoedseldag)
De lokale kerkgemeenschappen op Papoea, Indonesië, spelen een belangrijke rol in de samenleving, vooral in de vaak afgelegen gebieden waar onderwijs en gezondheidszorg slecht functioneren.
Veel vrouwen nemen sociale en pastorale taken op zich.

Voor ieder van ons een plaats aan de tafel,
Voor ieder van ons schoon water en brood,
Een veilige plek, een plaats om te schuilen,
Een plaats in Gods licht als tafelgenoot.
Vol vreugde ziet God naar mensen die recht doen: zij scheppen geluk!
Vol vreugde ziet God naar mensen die recht doen: zij scheppen recht en geluk!

Lied 388:1.

Ouderling vieren Hilly Popken.