Jeugd

De jeugd neemt in onze kerk een nadrukkelijke plaats in. Zowel in de zondagse erediensten en tijdens bijzondere diensten wordt de jeugd er zoveel mogelijk bij betrokken.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst is een gezegde die door onze gemeente wordt vertaald in een goede organisatie voor onze jeugd.

Veel activiteiten van de jeugd worden gepubliceerd via Facebook. Het is wel een besloten conversatie. Dit betekent dat je echt lid moet zijn.

Maak jezelf lid en geniet!!!!

Club

Club wordt gevormd door een gezellige groep jeugd vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs tot pakweg 17/18 jaar. Wij komen (ongeveer) één keer in de twee weken bij elkaar op vrijdagavond om 19:30 in de Drieklank (Protestantse gemeente Aalden). Dan doen we leuke activiteiten in de vorm van spelletjes o.i.d. en zo nu en dan behandelen we een (actueel) onderwerp en bespreken we dit. Ook doen we zo nu en dan een activiteit met andere clubs uit de regio. Aan het eind van het clubseizoen gaan wij op clubkamp, het absolute hoogtepunt van ons clubseizoen!

Coördinatie: Rik Visser

Contact:
jeugdclub@pkn-aalden.nl

Ook te vinden op Facebook en Instagram onder de naam Club Aalden Zweeloo.