Startweekend 16-18 sept

Startweekend vrijdag 16 en zondag 18 september.

Als 'de club' gevraagd wordt een pubquiz te organiseren, als begin van het startweekend, dan ben je aan het goede adres. 
Dat bleek vrijdagavond 16 september. Van half 8 tot half 11 werden 6 teams bezig gehouden door een opperspreekstalmeester, met een keur aan meer of soms minder moeilijke vragen.
De catering was in handen van de clubleden, die zich met verve van hun taak kweten. 
En wat lekker als deelnemer naar huis te kunnen gaan en het opruimen en afwassen aan hen over te kunnen laten. Club: BEDANKT!!

De uitslag was als volgt: 6e plek: 'Daar heb je ze weer', 5e: plek: 'Question', 4de plek :'The Golden Oldies', 3de plek: 'DAW' (de aanhouder wint), 2de plek:  'Nummer 18', en de winnaars zijn geworden: 'Alles of Niets'.
Zondag 18 sept was de startzondag en tevens vredeszondag. Het jaarthema is “Aan tafel”.
Er was na de viering koffiedrinken met daarna een gezamenlijke lunch. Veel mensen, waar onder de gasten uit het AZC, die elke zondag in de dienst aanwezig zijn, hadden iets lekkers gemaakt, wat goed in de smaak viel. We waren met ruim 45 personen. Het was een fijne start om met zoveel aanwezig te zijn in de dienst en bij de maaltijd. Iedereen bedankt voor het maken van de lekkere gerechten, soep e.d. Ook ieder bedankt die meegeholpen heeft met de voorbereiding en klaarzetten en opruimen van alles.

Het komende jaar willen we op verschillende manieren het thema “Aan tafel” gebruiken in diensten, gesprekken, samen eten enz.

Anke Kamman en Hilly Popken.
 
terug