Gevulde woensdagmiddag

GEVULDE WOENSDAGMIDDAG

De eerste ‘laatste woensdag van de maand’-activiteiten zijn achter de rug. Eind september kwam imker Arjen ons vertellen over bijen en al wat daar wetenswaard aan is. We keken ook in onze kerktuin, en kregen een groot compliment voor de diversiteit aan bloemen aldaar, die ook een diversiteit aan insecten opleverde. Even goed kijken met elkaar, en je ziet van alles.

Het bleef niet bij praten, want na de tuin-break kregen we diverse heerlijke hapjes-met-honing voorgeschoteld.
Voor een impressie: zie bijgaande foto, en/of kijk: www.pkn-aalden/nl/foto­_album

Eind oktober werden schoenendozen versierd. Ten tijde van schrijven van dit stukje is nog niet bekend hoeveel. Maar wat wel een ‘hartelijk dank allemaal!!’ waard is, is de opbrengst van de Avondmaalscollecte, die aan versieren, vullen en verzenden van deze dozen besteed kan worden: ruim 200 euro! De Actie Schoenendoos is er blij mee. De dozen worden naar het inzamelpunt, bij De Opgang in Emmen, gebracht op 23 november.

Eind november, om precies te zijn de 29e, ook van 15.00 – 17.00 uur kun je komen om je eigen cadeaupapier te maken; een leuk initiatief vlak voor de feestmaand december.

Zie voor alle activiteiten, toegankelijk voor IEDEREEN, ook het overzicht in deze Zandloper, met als motto: “begroeten = ontmoeten, ontmoeten = begroeten”.
terug