Kerstpakkettenactie

Onderstaand de info over de kerstpakketten actie afgelopen december:

De Diaconieën van de Kerken van Zweeloo en Aalden organiseren dit jaar in samenwerking met Maatschappelijk Welzijn Coevorden een kerstpakkettenactie.

Juist dit jaar is dit extra nodig. Steeds meer mensen worden geconfronteerd met stijgende prijzen. Er is een groep mensen, ook in onze omgeving die niet meer weet hoe ze de boodschappen moeten betalen.  De maand december is dan helemaal een zware maand om door te komen. 
Het zou mooi zijn als we met uw hulp deze mensen een extraatje kunnen bieden.

De Diaconie vraagt hiervoor het volgende van u: u kunt een kant-en-klaar pakket af  leveren bij de Diaconie, of artikelen beschikbaar te stellen waaruit we zelf een pakket samenstellen. 
U kunt hierbij denken aan koffie, thee, koekjes, chips,  chocolade, cacaopoeder, rijst, spaghetti, soep, suiker, noten, rozijnen,  zeep, shampoo, douchegel, conditioner, tandpasta, snoep.
De volgende artikelen zullen we NIET opnemen in de pakketten: alcoholische dranken, rookwaren, vers producten, kleding en producten met een houdbaarheidsdatum korter dan 25 januari 2023.
Kant-en-klare pakketten worden door ons gecontroleerd voordat ze worden uitgedeeld. Het kan zijn dat we besluiten om de samenstelling van die pakketten te veranderen.
 
  • U kunt uw bijdrage afleveren in de kist(bij de voordeur) die vanaf 27 november bij Martin en Foekje Haan, Marsstukken 59 in Aalden staat of bij Ds. Bernadette de Groot, Eswegje 2 te Zweeloo.
  • Tijdens de kerkdiensten van 4, 11 en 18 december zullen in beide kerkgebouwen dozen staan voor uw donaties.
  • Van 12 t/m 17 december zal er een winkelkarretje staan bij de Coöp voor dit doel.
U kunt uw producten inleveren tot uiterlijk 18 december.

Maakt u liever een financiële bijdrage over?
Dat kan natuurlijk op het bankrekeningnummer van de Diaconie: NL63RABO 0377 102 814 ovv Kerstpakketten actie 2022, of middels onderstaande QR-code.

terug