Lappen nodig !

MantelZondagdienst - 13 november

De oproep in de september Zandloper om lapjes aan te leveren om daar een mantel van te maken heeft nog niet voldoende opgeleverd, d.w.z. we zouden nog graag kleine lapjes van ongeveer 20x20 cm. ontvangen. Het zou mooi zijn indien u een reeks verschillende lapjes aan elkaar zou kunnen naaien zodat we dat hele stuk dan kunnen gebruiken. Verder mogen het ook gebreide of gehaakte lapjes zijn. Ook geborduurde lapjes, met kralen, gekleurde knopen erop! Verzin maar iets. Een veelkleurige mantel moet het worden, gemaakt door veel verschillende mensen. Zo wordt het echt een mantel van ONS.

We wachten met spanning af en gaan op zeer korte termijn aan het naaien.
De brievenbus bij Paasbergstraat 2 ontvangt graag alles wat wij kunnen gebruiken. Tevens kunt u mailen: riakamps@outlook.com of bellen 0591-372033.

Wij gaan verder met de voorbereidingen voor de dienst.
Denk jij er ook eens aan? Niet zozeer aan de dienst, maar wel aan: zijn er mantelzorgers in je omgeving? Want: na de dienst op die 13e november kun je een roos meenemen, om aan een mantelzorger te geven, zoals we al jaren gewend zijn te doen. Alleen: waarom zou je wachten tot 13 november om een jou bekende mantelzorger “te zien”???

Ria, Heleen, Giny, Anke.

 
terug