Beroepingswerk
 

Update maart 2023:
We zijn blij verheugd te kunnen melden dat ds. Piet Ravensbergen het beroep heeft aangenomen!
Na de positief verlopen gemeente avond is op 10 maart officiëel ons beroep uitgebracht en heeft ds. Piet Ravensbergen hier snel op gereageerd. Intrededienst zal plaatsvinden op zondag 3 september.

Update 6 februari 2023:
Zondag 12 februari gaat op verzoek van de beroepingscommissie ds. Piet Ravensbergen uit Wilnis voor in onze dienst.
Ds Ravensbergen heeft gesolliciteerd op onze vacature en is thans predikant te Wilnis. Naar verwachting zal, na een laatste gesprek op 12 februari, Ds Ravensbergen door de beroepingscommissie worden voorgedragen. Vervolgens zal deze voordracht, als alles volgens verwachting verloopt, worden voorgelegd aan de gemeente op 1 maart. De uitnodiging voor deze gemeenteavond zal kort na 12 februari worden verspreid.

Update februari 2023:
Op onze advertentie, binnen PKN Nederland en onze eigen site, hebben we twee reacties gekregen. Beide personen hebben een uitgebreide motivatiebrief en hun C.V.  meegestuurd.

Vanuit de gemeente is er één predikant doorgegeven, waar we contact mee hebben opgenomen. Deze heeft laten weten, dat Aalden op dit moment geen optie voor hem is, maar geeft ons wel een zegenwens mee.

Binnen de beroepingscommissie gaan we nu overwegen met wie we een eerste gesprek aangaan, om te kijken welke predikant het beste in onze gemeente past. We hopen daarbij op veel wijsheid.

Namens de beroepingscommissie,
Janny Stevens.

Bel voor info: Foekje Haan, tel.nr. 06 80154115
Of mail: beroepingscommissie@pkn-aalden.nl

De Protestantse Gemeente Aalden is op zoek naar een dorpspredikant voor 50%. Ben jij die aardige, energieke en creatieve vrouw/man die graag in ons mooie dorp wil komen werken en wonen in de ruime pastorie? Bekijk hieronder de informatie (klik op de links); over wie we zijn, wat voor kerk we willen zijn en wie we zoeken.

Informatie voor predikanten:
terug